CURS DE INIȚIERE MAKE-UP | GLOW UP

Curs de Inițiere Make-Up

Data:
Alege data cursului!
Durata: 7 zile
Preț: 1600 RON


*
⚠In perioada decembrie 2019 - aprilie 2020 prețul cursului este redus de la 1900 RON.
✨ It’s time to shine, girls!
Ești pregătită să-ți începi călătoria în arta frumuseții? Începuturile par întotdeauna dificile, însă sub îndrumarea specialiștilor și cu un strop de pasiune, totul devine posibil.
Dedicăm o întreagă săptămână artei machiajului, în care să îți prezentăm cele mai prețioase informații despre tehnica machiajului, tehnica pigmenților, teoria culorilor și îți vom arăta cum să realizezi un make-up fabulos, în funcție de ten, trăsături și eveniment.

Două dintre colegele noastre, formatori în cadrul Glow-UP Academy inițiază acest dialog și pentru a va împărtăși din experiența lor profesională în domeniul de beauty:

TRAINER:
֍ Andreea ENE
Make-up artist GlowUp si trainer GlowUp Academy
♥Și-a început călătoria în artă frumuseții în cadrul GlowUp Brăila și GlowUp București în anul 2017.
Este absolventă a școlii de make-up DallesGo sub îndrumarea lui Nick Barna, cunoscut că make-up artistul oficial Maybelline New York România timp de 8 ani.
♥Cu o sete permanentă de cunoaștere, această a cules informații numeroase de la make-up artiști atât naționali, cât și internaționali foarte bine cotați prin intermediul masterclass-urilor la care a luat parte.
♥Principiile ei sunt foarte bine definite, punând foarte mult accent pe calitatea serviciilor, dar și pe actualizarea permanentă a cunoștințelor. Andreea și-a propus să va prezinte câte ceva din experiență ei și promite să va împărtășească atât din cunoștințele ei în tehnică de make-up, cât și din experiențele cu clientele, întrucât consideră că succesul în acest domeniul nu poate fi atins fără o bună comunicare cu acestea. 

TRAINER

֍ Elena VASILE
Make-up artist GlowUp si trainer GlowUp Academy
♥Elena a decis să se alăture echipei GlowUp luna septembrie a anului 2018, urmând că în 2019 să fie atrasă de proiectul GlowUp Academy și să facă parte din acesta.
Deși pasiunea pt make-up a prins rădăcini la vârstă de 14 ani, inițierea acreditată a ales să o facă în cadrul Școlii de make-up “Larisa Boitan Make-up School”. Asupra dezvoltării ei profesionale și-a pus accentul tehnică rusească, motiv pentru care a optat pentru cursuri și masterclass-uri destinate acestei tehnici care au făcut să aprofundeze și să cunoască în amănunt detaliile care fac diferența.
♥Maria Lihacheva și-a pus cu siguranță amprenta asupra  stilului Elenei, care este unul sofisticat și cât mai glam. Ea preferă să pună accent pe culori puternice, care îmbinate corespunzător pun ochii în prim-plan, lăsând loc tenului pentru un aer soft&glowy. De accea, am considerat că Elena este cea potrivită să împărtășească cu voi tainele unui machiaj înnuanțele curcubeului.


BENEFICII:
♥ Diplomă de absolvire a cursului;


PROGRAM:

Curs I
♥ Scurtă introducere în tehnicile machiajului
♥ (Prezentarea kitului de machiaj, prezentarea tipurilor de ten, alegerea bazei de machiaj potrivită)

Curs II
♥ Machiajul transformațional
♥ (Corectarea trasăturilor feței, clasificarea formelor feței și a ochilor, corectarea sprâncenelor)

Curs III
♥ Teoria culorilor și tehnica de contouring și highlight
♥ (Alegerea corectă a culorilor complementare, aprofundarea tehnicii de conturare și iluminare sub formă cremoasă)

Curs IV
♥ Machiajul de zi
♥ (Machiajul natural, tehnica eyelinerului)

Curs V
♥ Machiajul de tip cat-eye
♥ (Inițierea machiajului de seară de tip cat-eye, alegerea corectă a machiajului)

Curs VI
♥ Machiajul de tip smokey-eyes
♥ (Aprofundarea machiajului de seară în tehnica smokey eyes, machiajul smokey eyes neutru, machiajul smokey eyes colorat)

Curs VII
♥ Machiajul în tehnica pigmenților
♥ (Aplicarea corectă a glitterului/pigmentului în machiaj)

✨ Te așteptăm să dăm contur pasiunii tale!

Înscrie-te la curs


    [acceptance-875] Înscriindu-te la acest formular ești de acord cu politica privind fișierele cookies și de confidențialitate. [/acceptance]Da, doresc să primesc oferte și noutăți de la GLOW UP.

    Call Now ButtonBUCUREȘTI
    Call Now ButtonBRĂILA