Laminare Gene și Sprâncene București - GLOW UP

Laminare Gene și Sprâncene București

Îți dorești un look on point zi de zi, fără pic de machiaj? Încearcă tehnica noastră de laminare gene și sprâncene!


Laminarea genelor este alternativa naturală a extensiilor de gene. Accentuează perfect și curbează genele într-un mod natural și seducător, fără a mai fi nevoie de rimel. Această tehnică este potrivită în special pentru persoanele care au gene scurte, prea deschise sau căzute. De asemenea, este ideală pentru clientele care-și doresc o pauză de la extensiile de gene sau au alergie la adezivi.
Produsele pe care le folosim sunt profesionale, de cea mai înaltă calitate și au la bază vitamine, uleiuri și colagen, pentru stimularea naturală a genelor.
Durată: 1 oră
Tehnica de laminare a sprâncenelor este soluția perfectă pentru sprâncenele dezordonate sau cu goluri vizibile. Stilizează firele de păr și contribuie la regenerarea lor. Produsele folosite conțin un adevărat cocktail de vitamine (A,B, C, E, F, K), pro-vitamine (B5, B6), uleiuri, keratină, collagen, acid hialuronic și glicerină.
Laminarea sprâncenelor te scapă de grija machiajului zilnic. Nu mai este nevoie de creion de sprâncene, fard, rimel de sprâncene sau gel de fixare.
Durată: 1 oră

It’s your time to shine, girl! Te așteptăm la programare!Programare Laminare Gene și Sprâncene

București


    Da, doresc să primesc oferte și noutăți de la GLOW UP.

    Call Now ButtonBUCUREȘTI
    Call Now ButtonBRĂILA