Înainte de programare- make-up | GLOW UP
Ce trebuie să faci inainte de a te prezenta la programarea de la machiaj?


♥Ai grija de tenul tau cu cel putin o saptamana inainte: exfoliaza-l si hidrateaza-l constant. Astfel, machiajul va arata mult mai curat pe ten si va avea o rezistenta mai indelungata.
♥ Nu face solar in ziua cu machiajul si nici cu o zi inainte, solarul sensibilizeaza tenul si il predispune la exces de sebum.
♥ Preferabil sa nu porti extensii de gene. In cadrul salonului GlowUp, genele banda/smocuri sunt incluse in pret, iar make-up artistii nostri vor alege genele potrivite fizionomiei si machiajului ales, astfel incat acesta sa fie pus in valoare.
♥ Ideal este sa va prezentati cu sprancenele pensate. Vopsitul sprancenelor si tunsul acestora nu este recomandat, acestea vor influenta aspectul final al sprancenelor.
♥ Nu realizati extractii in saptamana cu evenimentul.
♥Epilatul facial(mustata, barbie, pometi etc) nu se va realiza in ziua cu evenimentul si preferabil nici cu o zi inainte pentru ca riscati sa aveti o zona sensibila, care se exfoliaza si care nu permite fondului de ten sa ramana pe termen indelungat.
♥Preferabil sa nu veniti machiate daca situatia nu o impune. Tot procesul de demachiere implica pe langa un timp suplimentar si o agresare a tenului.
♥ Apreciem daca nu veniti insotite la programare(se exclud situatiile exceptionale). In special in zilele de weekend salonul este foarte aglomerat si nu dorim sa cream o stare de agitatie clientelor noastre.
♥ Parul preferam sa fie facut inainte pentru a avea un look complet si pt a evita produsele de styling pe fata. Cu toate acestea, daca situatia nu permite, nu este nicio problema daca veti veni intai la machiaj si dupa la par.
♥ Purtati o bluza ce permite realizarea decolteului in situatia in care doriti sa va fie facut. O camasa este cea mai indicata intrucat va fi comoda si pt par, neriscand sa il stricati.Pentru că în curând vei avea o programare la make-up, ți-am pregătit o ședință de microdermabraziune la preț redus (100lei) pentru a îmbunătăți rezistența și aspectul tenului.


֍ In ceea ce ne priveste, noi vă vom astepta cu cafea si voie bună, dar si cu machiajele impecabile cu care v-am obisnuit!


֍ Echipa GlowUp

Call Now ButtonBUCUREȘTI
Call Now ButtonBRĂILA