Make-up Masterclass | GLOW UP

Sparklingclass – Make-up masterclass

Data:
8 decembrie 2019

Preț: 300 RON + CADOU SURPRIZĂ

ATENȚIE!
Înscrierile până la dată de 1 decembrie 2019 beneficiază de 30% reducere, astfel că prețul va fi de 210 lei.
Glow is the essence of beauty
Locația: sediul GlowUp Brăila

Locurile în sala se ocupă în funcție de ordinea înscrierii participantelor.

♥ It’s time to shine, girls! Și când altcândva dacă nu în luna în care până și cele mai mici lucruri prind strălucire?
♥ Știm că probabil nu v-ați revenit după sezonul încărcat ce tocmai a trecut, dar cu toate acestea latura artistică nu poate stă prea mult deoparte, motiv pentru care venim cu o propunere: o zi pentru voi, în care să va relaxați, dar în același timp să experimentați. Rezervăm această zi artei machiajului și dorim să profităm din plin de ea, să socializăm, să împărțim idei și impresii. Febra sărbătorilor se apropie, așa că noi am considerat că toate avem nevoie de un boost pentru a face față cu brio.
♥ Dacă tot vorbim de luna cadourilor, cu siguranță nu putem încheia acest sparklingclass fără a va oferi un goodie bag, dar și o altă surpriză care promitem să va facă cu ochiul.
Ne-am gândit la două dintre colegele dumneavoastră, formatori în cadrul GlowUp Academy pentru a iniția acest dialog și pentru a va împărtăși din experiență lor profesională în domeniul de beauty: 


TRAINER:

֍ Andreea ENE
Make-up artist GlowUp si trainer GlowUp Academy
♥Și-a început călătoria în artă frumuseții în cadrul GlowUp Brăila și GlowUp București în anul 2017.
Este absolventă a școlii de make-up DallesGo sub îndrumarea lui Nick Barna, cunoscut că make-up artistul oficial Maybelline New York România timp de 8 ani.
♥Cu o sete permanentă de cunoaștere, această a cules informații numeroase de la make-up artiști atât naționali, cât și internaționali foarte bine cotați prin intermediul masterclass-urilor la care a luat parte.
♥Principiile ei sunt foarte bine definite, punând foarte mult accent pe calitatea serviciilor, dar și pe actualizarea permanentă a cunoștințelor. Andreea și-a propus să va prezinte câte ceva din experiență ei și promite să va împărtășească atât din cunoștințele ei în tehnică de make-up, cât și din experiențele cu clientele, întrucât consideră că succesul în acest domeniul nu poate fi atins fără o bună comunicare cu acestea. 

TRAINER

֍ Elena VASILE
Make-up artist GlowUp si trainer GlowUp Academy
♥Elena a decis să se alăture echipei GlowUp luna septembrie a anului 2018, urmând că în 2019 să fie atrasă de proiectul GlowUp Academy și să facă parte din acesta.
Deși pasiunea pt make-up a prins rădăcini la vârstă de 14 ani, inițierea acreditată a ales să o facă în cadrul Școlii de make-up “Larisa Boitan Make-up School”. Asupra dezvoltării ei profesionale și-a pus accentul tehnică rusească, motiv pentru care a optat pentru cursuri și masterclass-uri destinate acestei tehnici care au făcut să aprofundeze și să cunoască în amănunt detaliile care fac diferența.
♥Maria Lihacheva și-a pus cu siguranță amprenta asupra  stilului Elenei, care este unul sofisticat și cât mai glam. Ea preferă să pună accent pe culori puternice, care îmbinate corespunzător pun ochii în prim-plan, lăsând loc tenului pentru un aer soft&glowy. De accea, am considerat că Elena este cea potrivită să împărtășească cu voi tainele unui machiaj înnuanțele curcubeului.
PROGRAM:

09:30-10:00 ➜ Welcome coffee break
10:00-12:30 ➜ Prima demonstrație cu tema “The Glow of the New Year’s Eve”
12:30-13:00 ➜ Coffee break
13:00-15:30 ➜ A două demonstrație cu tema “Colorful is the new black”

15:30-15:45 ➜Little break
15:45-16:30 ➜ Q&A, socializing, schimb de experiență și de impresii
16:30-17:00 ➜ Înmânarea diplomelor de participare

TEMATICĂ
Prima demonstrație: “The Glow of the New Year’s Eve”
 
31 decembrie va spune ceva? Cu siguranță pentru un make-up artist vorbim de o zi de stres, 12 ore de pigmenți, glittere și farduri și o trecere în noul an care probabil ne prinde în reverie. E o zi totuși importantă, e ultima zi din an și nu am vrea să treacă neobservată, de aceea trebuie să fim pregătite întru totul. Pentru asta, ne-am gândit să explorăm machiajul specific acestei ocazii, dar să și discutăm despre tendințele anului în ceea ce îl privește.  
A două demonstrație: “Colorful is the new black”
 
Auriu, argintiu, maro, negru, aveți vreun deja-vu? Putem paria că aveți momente când va doriți să ieșiți din tipare, să lăsăți frâu liber imaginației și să explorați tot felul de machiaje non-conformiste, până la urmă despre asta vorbim într-un machiaj, despre artă. Pentru acest lucru, cu siguranță un machiaj cât mai colorat, în culorile curcubeului va atrage privirile voastre, așa că, nu puteam încheia acest sparklingclass fără o demonstrație în acest sens. 

Înscrie-te la curs


    Da, doresc să primesc oferte și noutăți de la GLOW UP.

    Call Now ButtonBUCUREȘTI
    Call Now ButtonBRĂILA